"Надбанням" крадіїв на Закарпатті стали прожектори, генератори, реле, трансформатори...

"Надбанням" крадіїв на Закарпатті стали прожектори, генератори, реле, трансформатори...
До того ж вік злочинців — від 18 до 33 років.

 

15 червня до свалявської поліції надійшло повідомлення про крадіжку залізничного обладнання на відрізку перегону станцій Вовчий-Воловець.

Правоохоронці оперативно з‘ясували особу крадія. Воловецька поліція з‘ясувала, що 4 трансформатори, 2 реле і генератор вкрав 18-річний свалявчанин, який раніше вже притягався до відповідальності за крадіжку.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за ст. 185 ч. 2 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У Тячеві ж крадій проник до помешкання будинку місцевого мешканця і викрав звідти світлові прожектори. Правоохоронці оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний непрацюючий тячівець.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Злочинні дії, кваліфіковані за цією статтею, караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

16 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів