ТОВ СП "Сенк" передало чопським стражам кордону 15 ультракороткохвильових радіостанцій “Baofeng”

ТОВ СП "Сенк" передало чопським стражам кордону 15 ультракороткохвильових радіостанцій “Baofeng”
Комплект ультракороткохвильових радіостанцій “Baofeng” передали прикордонникам Чопського загону представники ТОВ СП «Сенк».

 

У рамках шефської допомоги, президент компанії Олег Баран особисто подарував правоохоронцям 15 сучасних радіостанцій з метою покращення технічних можливостей у справі охорони державних рубежів. Керівники загону висловили щиру вдячність за таку допомогу та запевнили, що використовуватимуть технічні засоби в оперативно-службовій діяльності на відділенні «Кам’яниця» відділу прикордонної служби «Гута». Саме там, через складний рельєф місцевості, підтримання радіозв’язку значно ускладнене, отож нові прилади стануть у нагоді.

Варто зазначити, що окрім технічної допомоги, працівники ТОВ СП «Сенк» допомагають прикордонникам охороняти держрубежі і власними ресурсами. З цією метою, охоронці та військові уклали угоду про створення громадського формування «Сенк-Захист», члени якого разом з прикордонниками патрулюють у районі залізничного вокзалу на автомобілях компанії. Спільні заходи проводяться відповідно до затвердженого сторонами графіку і спрямовані на протидію нелегальній міграції у прикордонні. В умовах сьогодення, така тісна співпраця з цивільними організаціями значно розширює можливості правоохоронців у справі охорони державних рубежів.

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

16 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів