"Фазенду" на Закарпатті невідомі "полегшили" на побутову та комп’ютерну техніку

Фото з Інтернету
Фото з Інтернету
Обікрадений дачний будиночок знаходиться у термальному туристичному Косино.

 

Кримінальна поліція Мукачівського району оперативно розкрила крадіжку з дачного будинку, що у селі Косино. У крадіжці підозрюються односельці потерпілої, крадене майно поліція повернула власниці, слідство у справі триває

До чергової частини Мукачівського районного  відділення поліції звернулася мешканка Мукачева. Жінка повідомила, що з її дачного будинку,  який знаходиться у селі Косино,  невідомі викрали побутову та комп'ютерну  техніку.

У результаті першочергових слідчих та розшукових дій працівники кримінальної поліції менш ніж за добу вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися троє жителів вказаного села віком 20-ти, 23-ох та 41-го років, двоє з них вже притягалися до кримінальної відповідальності. Розбивши замок на вхідних дверях, чоловіки проникли до середини будинку, звідки викрали праску, обігрівач, музичний центр з колонками, тощо.

"Все крадене майно поліція вилучила від крадіїв. Сума завданих збитків наразі встановлюється, попередньо викрадене оцінено приблизно у 5 тисяч гривень",-коментує старший слідчий Мукачівського районного відділення поліції Іван Іванчик. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, слідство триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів