Футбол. Закарпаття. В "сусідському дербі" перемагає "Сокіл"

Футбол. Закарпаття. В "сусідському дербі" перемагає "Сокіл"
У Cторожниці зійшлися сусіди як за географічною складовою, так і в турнірній таблиці: місцева «Рутенія» та кінчешський «Сокіл» - дві команди з Ужгородщини перебувають у хвості турнірки, тож, звісно, обидві прагнули розжитися заліковими балами в очному протистоянні.

 

Сторожницьким юнакам перемога далася без бою, кінчешська молодь не змогла виїхати на матч через участь у іншому турнірі, тож чергові три бали дали можливість молоді «Рутенії» бути на лідируючій позиції.

А зустріч основних складів команд у стартові хвилини відчутна перевага була на боці господарів, які швидко пересувалися на полі через короткі передачі.  «Сокіл» цілковито перейшов на власну половину поля й повністю вів оборонні дії. Вже на 10-й хвилині підключення до атаки Рудольфа Балажинця захисник «Сокола» зупинив  з порушенням правил гри за метр від власного карного майданчика. Стандарт бездоганно виконав Євген Лукіяник, який низом потужно пробив у дальній кут – вийшло результативно.  Через чотири хвилини  після комбінованого розіграшу Є.Лукіяник знову пробиває метрів з 23 – точно в кут – 2:0. Здавалося, що кінчешська команда не витримає такого натиску й «посиплеться» після другого м’яча.  В одному з моментів воротаря «Сокола» «виручила» стійка воріт. Однак, далі до честі колективу гостей, ті зуміли відійти від шоку й поступово відтіснити  гру до центральної  зони.  Поступово гості почали створювати гострі моменти -  в основному діяли через технічних Івана Корпоша та Віктора Рабела. Саме ці двоє й створили перший гол. Вкидання ауту й по бровці правим краєм Корпош домчав до кутового прапорця, а звідти навісив на дальній край карного майданчика. Оборонець «Рутенії» чомусь залишив у себе за спиною Рабела, а той зльоту вдало піймав м’яч на ногу й потужно в падінні відправив його в дальній кут. Кіпер К.Марко нічим зарадити не зміг – 2:1.

В другій половині двобою ініціативою вже більше володіли кінчешці. Підопічні  І. Криси дуже вдало контратакували.  На 63-й хвилині господарі порушили правила на підступах до власного карного майданчика. Стандарт взявся виконувати Ігор Сугоняк. Чи то Марко невдало вишикував стінку, чи удар був з розряду важких для ворота але «постріл» від хавбека гостей вийшов  в дальню «девятку» - 2:2. Гості не збавили обертів і вже через девять хвилин  розгорнута атака кінчешців завершувалася пострілом того ж Сугоняка – і знову, точно в сітку воріт – 2:3. Тепер вже господарям довелося відігруватися. Та їх атакам бракувало гостроти, та й гості вміло відводили загрозу й досить ефективно «сушили» гру через різні тактичні прийоми – заміни, меддопомогу, ходіння за м’ячем. Тож в «сусідському дербі»  в Сторожниці перемагає «Сокіл».

Перша ліга. Західна зона. 8-й тур.

Стадіон «Йовро Арена» с.Сторожниця

Глядачів: 150

«Рутенія» (Сторожниця) – «Сокіл» (Кінчеш) – 2:3 (2:1)

Голи: Лукіяник 10, 15 – Рабел 34, Сугоняк 63, 72

«Рутенія»: Марко Костянтин, Гальчак Микита, Медведєв Віталій, Мадяр Олександр (Андрусь Владислав 64), Лукіяник Євгеній (к), Загорчак Євгеній (Дзямко Богдан 76), Костик Ярослав, Колобов Євгеній, Балажинець Рудольф, Прокопець Сергій (Янцо Михайло 66), Дьордяй Давид.

Запасний: Жетичко Іван

Тренер: Іваниця Михайло

«Сокіл»: Тренич Владислав, Яхимець Олександр (к), Микульця Юрій, Лобанов Андрій, Демян Роман, Рабел Віктор (Гончаров Олександр 54), Сугоняк Ігор, Микович Віталій (Турега Дмитро 90), Дранчак Михайло (Микульця Василь 71), Вароді Йосип (Фленько Вячеслав 88), Корпош Іван.

Запасні: Тренич Денис, Фаринич Ярослав, Цехмістров Артем, Грицкевич Євген, Крупа Андрій.

Старший тренер: Криса Іван.

Арбітр: Шимон Юрій,

Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Сенишин Роман;

4-й арбітр: Шкура Валерій;

Спостерігач арбітражу: Митровський Михайло  (всі з Ужгорода).

Попередження: Марко 51, Медведєв 58 – Дранчак 66, Тренич 80

Семен МИХАЙЛИК, Uzhgorod.net.ua

 

 

18 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів