Молодіжна збірна U-17 — дев’ята на чемпіонаті Європи

Молодіжна збірна U-17 — дев’ята на чемпіонаті Європи
Збірна України з пляжного гандболу серед дівчат посіла дев’яту сходинку на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу, який триває в Хорватії.

 

Українки потрапили до  групи А, де зустрілися з Нідерландами, Угорщиною, Німеччиною, Польщею та Румунією. Юні збірниці складі яких виступають чотири  закарпатки — Мілана Шукаль , Олександра Жолобович, Катерина Купчак, та Наталія Шипляк — у першому матчі континентальних змагань поступилися  в двох партіях (13:16, 10:13) майбутнім чемпіонкам – збірній Нідерландів.

До слова, вихованка ужгородської СДЮСШОР «Карпати» М. Шукаль закинула в ворота суперниць 4 мячі. Другий матч за участі українських збірниць завершився перемогою. Наші співвітчизниці в серії булітів переграли гандболісток із Німеччини – 2:1 (20:26, 23:19, 5:2).

17 червня українські пляжниці поступилися румункам та угорській команді, проте переграли збірну Польщі і в підсумку посіли 5-у сходинку в групі. А в матчі за 9-10 місце проти господарок чемпіонату – збірної Хорватії зуміли здобути перемогу.

А володарками золотих нагород стали голландки, які в фіналі здолали збірну Португалії.

Семен МИХАЙЛИК

 

19 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів