"Замість того, щоб поширювати фальшивки й самому вірити в них, Балозі краще слідкувати за своїм оточенням" - Москаль

"Замість того, щоб поширювати фальшивки й самому вірити в них, Балозі краще слідкувати за своїм оточенням" - Москаль
Таку пораду дав нардепу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, оперативно відреагувавши появу в одному з мукачівських інтернет-видань «новини» про те, що його заступник Олександр Петік переходить на роботу в Адміністрацію Президента України.

 

Заступник голови – керівник апарату Закарпатської облдержадміністрації Олександр Петік із наступного понеділка (26.06) повертається на роботу після відпустки й приступає до виконання посадових повноважень.

Оприлюднена сьогодні одним із мукачівських інтернет-видань «новина» про те, що О.Петік залишає Закарпаття й переходить на роботу в Адміністрацію Президента України, «бо в нього не вийшло співпраці з оточенням Геннадія Москаля», є грубою фальшивкою, а посилання на «джерела в апараті облдержадміністрації» – вигадкою.

– І з кадровою політикою, і з координацією між структурними підрозділами та посадовими особами в Закарпатській ОДА усе гаразд, – заявляє Геннадій Москаль. – Не все гаразд із кадрами у власника цього мукачівського сайту Віктора Балоги, від котрого розбіглися майже всі колишні соратники, в тому числі найближчі родичі. Тому замість того, щоб поширювати фальшивки й самому вірити в них, раджу Балозі краще слідкувати за своїм оточенням. Щоб не залишитися в «гордій самоті» і оточенні колишніх соратників, яких він сам перетворив на затятих ворогів.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

19 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів