Ужгородська молодь під вінілову музику веселилася на «Пікніку біля Шеви»

Ужгородська молодь під вінілову музику веселилася на «Пікніку біля Шеви»
17 червня за спиною в Тараса Шевченка на площі Народній відбулося неординарне дійство – пікнік під вінілову музику.

 

Ужгород має свою атмосферу. Він не такий, як інші міста, саме завдяки «своїй», особливій, хвилі. Тут проводять багато незвичайних заходів саме з ініціативи креативних мешканців, яких у нас чимало – вони люблять своє місто і вкладають час і сили в його культурний розвиток. Один із них – Олексій Уманський – організатор «Пікніка біля Шеви».

Зовсім нещодавно Олексій влаштував вечірку на пероні вокзалу, а цього разу вирішив розважитися на галявині поблизу головної площі області.

Прогноз погоди обіцяв дощ, трохи й справді накрапало, однак ужгородців такі дрібниці не лякають – озброїлися дощовиками, на додачу захопили каремати й літаючі диски.

Пікнік зібрав і справді багато людей: хтось спілкувався з друзями, хтось грав з тим-таки літаючим диском, хтось танцював…

Одна з відпочивальниць — випускниця відділення журналістики Вероніка Мороз — вечіркою дуже задоволена й радо ділиться враженнями: «Олексій — мій колега, працюємо разом в одній телерадіокомпанії. Звичайно, я давно чула про його вечірки і бачила афіші. Нарешті змогла сюди потрапити й просто кайфую від того, що він робить! В Ужгороді багато креативних особистостей, і я за те, щоб кожен міг реалізувати свою творчість так, аби видати щось глобальне, від чого буде мати задоволення маса людей!»

Ксенія Шокіна,

фото Вадима Свиди

mediacenter.uzhnu.edu.ua

 

19 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів