Другий день «Майстерні міста» обіцяє бути цікавим та насиченим

Другий день «Майстерні міста» обіцяє бути цікавим та насиченим
Сьогодні, 20 червня, о 10-ій ранку під час «Кави без краваток» з усіма охочими спілкуватиметься начальник управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради Ольга Травіна.

 

Із 11.00 до 12.00 відбудеться панельна дискусія з працівниками Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві щодо першого в Україні дитячого поліцейського патруля.

Презентація та майстер-клас на тему «Роздільне сміття — спокійне життя» від компанії ТОВ «AVE Ужгород» триватимуть три години – із 12.00до 15.00.

Тригодинний майстер-клас із дітьми з виготовлення екоторб проведуть дівчата із ГО «Щасливі діти». Початок – о 13:00, його змінить майстер-клас для дітей від дитячої гончарної майстерні «Чарівний глечик», Який розпочнеться о 16.00.

Паралельно з цим заходами можна взяти участь у лекції-дискусіі на тему: «Організація громадського простору та умови реалізації пішохідних шляхів» (16.00-18.00, 18.00-19.00).

О 19-ій свої дослідження щодо безпеки дорожнього руху в Ужгороді презентує команда «Vision Zero», їх о 20-ій змінять засновники «Uzhgorod Bicycle Culture», які готові дисктувати на тему велоруху в Ужгороді. 

Закінчиться другий день «Майстерні міста» кінопоказом стрічки "Bogota Change".

Фільм Bogota Change (Перетворення Боготи) - це непересічна історія, що межує з неймовірністю. Спосіб, яким Антанас Мокус та Енріке Пеньялоса здійснюють міські перетворення, важко уявити.

Фільм переконає кожного в тому, що в сучасному світі ґрунтовні зміни у містах можливі. Фільм демонструє, що чесне та динамічне лідерство може зробити для міста і для суспільства в цілому. Початок вечірнього кінопоказу - о 21.00.

Нагадуємо, локація «Майстерні міста» - набережна Незалежності,6 (біля ЦНАПу, колишнього «Укртелекому»).

Нагадаємо, Стартував проект «Майстерня Ужгорода ’ 2017»

Майстерня міста: в Ужгороді дискутували з головним архітектором Олегом Боршовським

 

20 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів