Штефаньо перевтілив відомий Ужгородський кафедральний собор на крокембуш

Штефаньо перевтілив відомий Ужгородський кафедральний собор на крокембуш
Як розповів Федір Шандор, цей витончений французький десерт відомий кондитер виготовив на честь хрестин свого сина Вінсента.

 

Його хрестили саме в Кафедральному соборі в Ужгороді, звідси і незвична форма десерту.

Зауважимо, що крокембуш – це один з найулюбленіших десертів самого Валентина Штефаньо, який полюбляє кондитерські експерименти. Свого часу він прославився тим, що прикрасив весільну сукню дружини макарунами.

Крокембуш (фр. Croquembouche) – французький десерт, який у класичному вигляді має форму конусу і складається з профітролів, які скріплені карамеллю.   

Mukachevo.net

Також зауважимо, що Кожен турист має можливість повезти з берегів Ужа оригінальний кондитерський сувенір! (ВІДЕО, ФОТО)

 

20 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів