Володимир Смоланка вдруге обраний Президентом Української Асоціації нейрохірургів

Володимир Смоланка вдруге обраний Президентом Української Асоціації нейрохірургів
Упродовж трьох днів – 14-16 червня – у Харкові проходив VI з’їзд Української Асоціації нейрохірургів. Цей найвищий лікарський форум проводиться один раз на чотири роки і охоплює широке коло фахових питань, зокрема теоретичні і практичні аспекти нейрохірургії, неврології, нейроанестезіології, реабілітації тощо.

 

На з’їзді відзначалося, що нейрохірургія сьогодні є однією з найбільш динамічних галузей сучасної медицини. Її успіхи у діагностиці та лікуванні онкологічних, судинних, травматичних, запально-дегенеративних уражень структур центральної та периферичної нервової системи зумовлені досягненнями фундаментальних нейронаук і впровадженням у практику сучасних, інноваційних технологій. 

Робота самого з’їзду також була динамічною і насиченою. Його делегати з усієї України та 14 країн світу ділилися з колегами власним практичним досвідом та професійними знаннями, ознайомлювали з новими технологіями та розробками у галузі нейронаук і можливостями їх практичного використання.

Завершилося зібрання обранням нового керівництва Української Асоціації нейрохірургів. Її Президентом на наступні чотири роки делегати з’їзду знову обрали нейрохірурга з європейським іменем, лауреата Національної медичної премії України, доктора медичних наук, ректора Ужгородського національного університету, професора Володимира Смоланку.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

20 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів