Ужгородець у складі збірної виборов континентальне "срібло"

Ужгородець у складі збірної виборов континентальне "срібло"
Перші нагороди для національної збірної на цьогорічному Чемпіонаті Європи у Тбілісі завоювала чоловіча збірна шпажистів.

 

Богдан Нікішин, Максим Хворост, Володимир Станкевич та Анатолій Герей розпочали змагання з раунду TAB 16, де впевнено перемогли збірну Фінляндії - 45:24. Наступними суперниками за вхід у четвірку найсильніших стали кривдники наших мушкетерів на Олімпійських іграх - збірна Угорщини.

Підопічні Володимира Станкевича змогли взяти реванш і перемогли угорців - 45:39. У півфіналі українці на доріжці зустрілися зі ще одними своїми кривдниками - цього разу на етапі Кубка світу у Ванкувері - збірною Чехії. І наші хлопці змогли знову взяти реванш: 18:14 на нашу користь.

У фіналі на Герея, Нікішина, Хвороста і Станкевича чекали постійні суперники - росіяни. Всього одним уколом наші хлопці поступилися - 32:33. Втім, поклали до скарбниці збірної України такі потрібні нагороди.

Попереду у наших хлопців підготовка до найважливіших стартів року - Чемпіонату світу, який цього разу триватиме у Лейпцигу усередині липня.

Uzhgorod.net.ua

 

20 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів