День третій "Майстерні міста" в Ужгороді – всі заходи

День третій "Майстерні міста" в Ужгороді – всі заходи
За горнятком "Кави без краватки" на локації «Майстерні міста» з ужгородцями сьогодні, 21 червня, зустрінеться заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок. Запрошуємо всіх охочих долучитися до дискусії з 10.00 до 11.30.

 

Паралельно із бесідою з посадовцем міської ради, із 10 до 12 години, відбуватиметься воркшоп з облаштування квітників з дітками у внутрішньому дворику Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні.

Із 11.00 до 12.00 - бесіда з працівниками Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві на тему: «Моя поліція – моя громада».

О 12-ій розпочнеться півторагодинна дискусійна платформа на тему: «Утримання домашніх улюбленців та поводження з ними у громадських просторах». Воркшопи від ГО «Барбос» .

14.00-15.00 - лекція-дискусія: «Сприйняття дітей з інвалідністю в умовах інклюзивного класу».

Презентація діяльності бібліотеки на прикладі інноваційних підходів. Bookcrossing в Ужгороді: перспективи та виклики. Дискусія на тему: «Сучасна бібліотека як креативний простір для громади» відбудуться з 15.00 до 16.30.

Позитивний досвід зарубіжних країн щодо адаптації міст для маломобільних верств населення презентуватимуть із 17.00 до 18.30. Одразу після завершення о 18.30 розкажуть про журнал «Унікум» - видання, що популяризує здоровий спосіб життя.

Годинне заняття під відкритим небом «Йога для всіх» проведуть на набережній Ужа біля обласної філармонії. Початок – о 19.00.

О 20-ій стартує публічне обговорення майбутнього громадського простору на локації Майстерні (набережна Незалежності, 6) «Громадський простір – простір для всіх і кожного».

Традиційний вечірній кінопоказ – із 21.00 до 22.00.

Нагадуємо, заходи відбуваються на набережній Незалежності, 6, за винятком окремих, про що вказується в анонсах.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

21 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів