Ужгородська театральна молодь покаже італійську комедію "Троє"

Ужгородська театральна молодь покаже італійську комедію "Троє"
У п’ятницю, 23 червня, о 19:00 в арт-центрі Галерея Ілько пройде показ вистави «Троє» від експериментального молодіжного театру «Увімкніть світло».

 

– Наша команда створена для того, щоб використовуючи дані нам Богом таланти приносити світло в темряву цього світу. Ми хочемо, щоб навіть в найтемніших провулках людської душі спалахнуло світло надії, радості, любові і миру. А що може бути краще теплим літнім вечором, ніж відмінна італійська комедія у виконанні трьох молодих, красивих і чарівних артистів в одному з кращих залів нашого міста, – кажуть у студії.

Театральна студія «Увімкніть світло» заснована в січні 2010 року в Ужгороді. Сьогодні вона складається з 14 молодих людей і за час свого існування налічує 8 вистав і безліч різноманітних сценок. Це спектаклі про чистоту взаємин між хлопцями і дівчатами, про лицемірство, про мрію і Боже покликання для життя, любов, гріх і багато інших актуальних тем.

За півтора року існування «Увімкніть світло» показали близько 20 вистав в Ужгороді та інших містах України (Львів, Мукачево, Рівне, Одеса, Харків).

 

21 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів