Інформація на ФБ від депутата В.Щадея - викривлена і маніпулятивна

Інформація на ФБ від депутата В.Щадея - викривлена і маніпулятивна
Напередодні на особистій сторінці у Фейсбуку депутат міської ради Віктор Щадей написав пост, де стверджує, що "11,5 млн.грн. направив Андріїв на ремонт Ужгородської мерії - і, як ви вже здогадалися, в обхід тендеру"...

 

Оприлюднена ним інформація - свідомо викривлена, є маніпулятивною та абсолютно не відповідає реаліям.

Використання коштів міського бюджету при замовленні всіх робіт та послуг здійснюється з дотриманням вимог Закону України "Про публічні закупівлі". Зокрема, відповідно до проектно-кошторисної документації кошторисна вартість реконструкції приміщень першого поверху будівлі на пл.Поштовій, 3 під ЦНАП - 6 016,816 тисяч гривень. Було проведено тендерну процедуру відкритих торгів через електронну систему ProZorro, переможцем стала підрядна організація, яка зобов'язалася виконати ці роботи за 4 800,0 тисяч гривень.

Інший проект - капітальний ремонт фасаду будівлі на пл.Поштовій,3. Кошторисна вартість - 1 498,995 тисяч гривень. Проведено процедуру підписання договору відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" в системі електронних закупівель ProZorro з підприємством-переможцем, яке виконає ці роботи за 1 421, 512 тисяч гривень.

Ще один проект - реконструкція ліфта у будівлі міської ради. Загальна кошторисна вартість об'єкта - 1 205 308 гривень.

Відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" також буде проведено процедуру підписання договору в системі електронних закупівель ProZorro.
 
 
Також проводиться капітальний ремонт тротуарів площі Поштової. Вартість робіт за результатами проведених через систему ProZorro торгів, доручених підряднику, складає 1 573 000,00 гривень.
 
Усю цю інформацію кожен за бажання може переглянути в електронній системі ProZorro.
Тому у зв'язку з цим готується позов про захист честі, гідності і ділової репутації.
 
 
Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

21 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів