Що і де сьогодні роблять ужгородські комунальники

Що і де сьогодні роблять ужгородські комунальники
Працівники «УжАгроміксу» сьогодні в Ужгороді косять зелені зони на набережній Ботанічній, вирізають чотири сухі дерева та обрізають гілки на вулиці Заньковецької. На вулиці Баб’яка висаджують квіти – канни.

 

На Загорській сьогодні косять працівники КШЕПу, а на Гойди – «АВЕ-Ужгород». На площі Ш.Петефі працівники підприємства КШЕП роблять підготовку до поточного ремонту дорожнього покриття.  Вночі комунальники прибирали вулиці міста за допомогою спецтехніки.

«Закарпателектробуд» сьогодні займається встановленням кронштейнів для світильників вуличного освітлення на вулиці Тімірязєва.

КБК продовжує капітальний ремонт тротуарів на вулиці Собранецькій, Закарпатській (викладають ФЕМ-плитку), капітальний ремонт вулиці Заньковецької (підготовчі роботи) та Замкових Сходів (підготовчі роботи).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари), Керченській, 7 (викладають ФЕМ-плитку).

Працівники ТОВ «УШБУ-58» роблять капітальний ремонт вулиці Берчені (підняття горловин колодязів), а ТОВ БК «Антрол» – капремонт вулиці Вакарова (підготовчі роботи, прибирання від будівельного сміття).

ТОВ «БК Капітальна» продовжує підготовчі роботи у рамках капітального ремонту тротуарів на площі Поштовій.

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку проводять на проспекті Свободи,32, на вулиці Тихого, 19. На Добрянського, 8 – капремонт водопроводу та каналізації.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

 

22 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів