Валентин Слюсар очолив ФК "Севлюш"

Валентин Слюсар очолив ФК "Севлюш"
Відомий футболіст та тренер Валентин Слюсар став головним тренером виноградівців.

 

Відомий футболіст та тренер Валентин Слюсар став головним тренером виноградівців. Валентин Слюсар не нова людина для закарпатського футболу. У свій час він виступав у складі ОСК "Закарпаття" (2000-2002 та 2004-2005 роки). Два роки тому Валентин відновив свої виступи, виконуючи роль граючого тренера в ФК "Ужгород", ставши з ним чемпіоном 2015 року. А минулого сезону вже тренував "Спартакус", також час від часу виходячи на поле разом зі своїм помічником Мирославом Бундашем.  З 2012 по 2016 роки В. Слюсар був наставником "Говерли" U-19 та U-21.

На початку лютого стало відомо, що В. Слюсар увійшов до тренерського штабу Олега Ратія, який став до керма першолігової "Буковини". Та втриматись у першій лізі їм не вдалося, і по закінченню чемпіонату чернівецьку "Буковину" залишили головний тренер Олег Ратій і тренер Валентин Слюсар.

Як стало відомо Валентин Слюсар вже майже два тижні знаходиться у стані "Севлюша", знайомлячись з командою та складаючи тренувальний процес. Допомагатимуть йому граючий тренер Денис Ребрик та начальник команди Володимир Талабірчук.

Деякі гравці севлюшців, такі як Чумак, Реплюк та Бандурович вже добре знайомі з новим тренером, адже грали з ним бік о бік в "Ужгороді".

 

 

 

23 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів