Закарпатка Мирослава Ливч одержала відзнаку "Лідер розвитку Карпат"

Закарпатка Мирослава Ливч одержала відзнаку "Лідер розвитку Карпат"
Під час масштабного Форуму місцевого розвитку.

 

Спеціальну відзнаку за особистий вклад у розвиток Карпатського регіону під час Форуму місцевого розвитку, який проходив цими вихідними у м.Трускавець, одержала  голова Свалявської райради, заступник голови Правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» Мирослава Ливч.

З достойною нагородою її привітали присутні на церемонії вручення голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, голова Виноградівської райради Віталій Любка, голова Великоберезнянської райради Ярослав Шукаль, керівники райрад Івано-Франківщини, Львівщини, Закарпаття та Чернівеччини.

Урочистості відбулися наприкінці другого дня Форуму місцевого розвитку. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин вручив учасникам заходу спеціальні відзнаки за особистий вклад у розвиток Карпатського регіону та сприяння налагодження міжнародної співпраці.

Так, за вагомий внесок у розвиток українсько-польських відносин, всебічну підтримку реформи децентралізації влади в Україні та сприяння в організації навчального візиту представників Луганщини до Поморського воєводства «Подякою обласної ради» нагородили Маршалківське управління Поморського воєводства (Польща).

Відзнаки «Лідер розвитку Карпат» з рук Олександра Ганущина отримали також очільники райрад Косівської, Путильської та Сколівської.

Крім того, «Спеціальною відзнакою» «Лідер розвитку Карпат» нагородили заступника Міністра розвитку Республіки Польща Єжи Квєцінського.

Нагадаємо, з 23 по 25 червня, у м.Трускавець проведено другий Форум місцевого розвитку, на який приїхало вдвічі більше гостей, ніж торік. Склад учасників досить поважний, а це – спікери польського і українського парламентів, народні депутати, представники міністерств, дипломатичних відомств, очільники трьох Західних областей України, голови районних рад Івано-Франківщини, Львівщини, Закарпаття та Чернівеччини. Організатори заходу запевняють, що всі ініціативи на різних рівнях – урядовому, законотворчому, місцевих рад – реалізовуватимуться упродовж наступного року, щоб представити їх уже влітку 2018-го.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

25 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів