Закарпатці! Перші три квитки на потяг "Київ-Прага" можна придбати зі значним дисконтом!

Закарпатці! Перші три квитки на потяг "Київ-Прага" можна придбати зі значним дисконтом!
«Укрзалізниця» впровадила дисконтну програму, за якою знижується ціна на перші три квитки на кожен рейс поїзда Київ – Прага – Київ.

 

Про це повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook.

«Тут запустили одну ідею. В Європі вона відома як «квиток першої хвилини». У цьому випадку мова про подорожі до Чехії та зворотно. Перші три квитки у кожному продажу, що відкривається, в сполученні Київ – Прага – Київ, продаються зі значним дисконтом! За угодою між ПАТ «Укрзалізниця» та АТ «Чеські залізниці» встановлено спеціальні тарифні умови та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3 місця», — зазначив Балчун.

У повідомленні йдеться, що дисконтна програма діє тільки для 3-х місць як для поїздки «туди», так і для поїздки «зворотно». Така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ та Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Придбати квитки до Чехії чи з Чехії в Україну за дисконтом можна як «туди та зворотно», так і тільки в одному напрямку «туди» або «зворотно». Спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, у тому числі і дитячими квитками. Квитки за дисконтом не можна повернути, обміняти та переоформити.

«Дисконт діє на попередній продаж квитків та закінчується за 1 добу до відправлення поїзда з Києва, та за 3 доби у зворотному напрямку при відправленні поїзда з Праги. Однак у добу відправлення поїзда з Києва дисконт для трьох місць вже не діє. Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою у сполученні Київ — Прага – 1891,70 грн (64,0 євро); Львів — Прага – 1513,95 грн (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ — Прага – 2868,05 грн (98,6 євро); Львів — Прага – 2403,12 грн (82,6 євро)», — написав Балчун.

У сполученні Київ – Прага курсує безпересадковий вагон відправленням зі станції Київ о 23:57 у складі поїзда №771 Київ – Хмельницький, зі станції Львів о 10:10 у складі поїзда №108 Одеса – Ужгород.

Джерело: 5ua

 

27 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів