"Банківський злодій" із Закарпаття переховувався від поліції біля Чорного моря

"Банківський злодій" із Закарпаття переховувався від поліції біля Чорного моря
І не один, а разом із родиною.

 

Закарпатські правоохоронці розшукали 26-річного мукачівця, який підозрюється в крадіжці 12 тисяч гривень із банківської картки колеги. Знявши готівку,  чоловік разом  із сім`єю переховувався у Херсонській області.

Нещодавно до правоохоронців Мукачівського районного  відділення поліції звернувся чоловік із заявою про крадіжку банківської картки. Як розповів потерпілий, він разом із товаришем, якого підозрює  у привласненні своїх коштів, вже тривалий час працює охоронником на приватному підприємстві у м.Мукачеві.

В день крадіжки його  колега раптово покинув пост і більше на підприємство не повернувся. Як виявилось пізніше, підозрюваний чоловік викрав картку знайомого, зняв  з неї готівку і разом із сім`єю виїхав за межі області.

Поліцейські розшукували чоловіка в рамках кримінального  провадження відкритого за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України - Крадіжка. Знайшли його у одному із селищ Білозерського району Херсонської області.

Раніше підозрюваний вже притягувався до  кримінальної  відповідальності за майнові злочини. За даним фактом триває досудове розслідування,  покарання підозрюваному визначить суд.

Джерело: Відділ  комунікації поліції в Закарпатській області

 

29 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів