Сімнадцятирічні гравці «Динамо» з «Шахтарем» зіграть в півфіналі

Сімнадцятирічні гравці «Динамо» з «Шахтарем» зіграть в півфіналі
Підходить до свого завершення фінальні частина дитячо-юнацької футбольної ліги України U-17 та U-15, яка відбувається на Закарпатті – в Ужгороді (грає вікова група U-17) та Свалявщині.

 

У старшій віковій групі де змагаються вісім команд у двох групах у групі А вже після другого туру були відомі півфіналісти –  «Динамо» та «УФК-Карпат», які здобули по дві перемоги на старті змагань. А в  очному протистоянні в третьому турі вони розписали нульову нічию. У підсумку лідери набрали однакову кількість очків, різницю забитих та пропущених голів, тож визначати кращого довелося за кількістю жовтих карток, яких у львів'ян було на одну менше, тож вони і зайняли перше місце у групі.

У групі Б Шахтар став одноосібним лідером, здобувши максимум балів. За друге місце в останньому турі точилася боротьба між київським «ОК ім.. І.Піддубного» та харківським «УФК-Олімпік». У підсумку ці команди зіграли між собою з результатом – 2:2, при чому кияни відіграли відставання 0:2 в меншості. При рівній кількості очок саме «ОК ім.І Піддубного» з кращою різницею м'ячів зайняв друге місце.

Півфінальні матчі відбулися вчора 30 червня, на ужгородському стадіоні «Авангард» між собо зустрічалися: «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) та «УФК-Карпати» (Львів) – «ОК ім.І.Піддубного» (Київ).

Фінал та матч за третє місце відбудетьсяя на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» о 16:30 та 19:00 год.

Серед п’ятнадцятирічних сьогодні, 29 червня в третьому турі команди вияснятимуть, хто зіграє у півфіналі. В групі А лідирують УФК-Карпати з 6-ма очками, а за другу сходинку боротимуться «Дніпро» та «ОК ім.. Піддбуного».

В групі Б «Шахтар» та «Динамо» мають по 4 очки, також мають шанси потрапити до півфіналу й львівські «Карпати» у яких в активі два залікові бали.

Сьогодні в групі А гратимуть «Дніпро» – «УФК Карпати» та «УФК-Дніпро» – «ОК ім.І.Піддубного» в групі Б між собою зійдуться київська «Зміна-Оболонь» – «Карпати» та «Динамо» з «Шахтарем». 

 

29 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів