Керівники Закарпаття провели Ендре Саліпскі на пенсію

Керівники Закарпаття провели Ендре Саліпскі на пенсію
7 років відданої служби консула в Ужгороді та Генерального консула Угорщини в Берегові… І ось настав час прощатися.

 

Чиновники говорили про спільну роботу в області, згадали не один проект,що вдалось втілити в життя. Голова ОДА подякував дипломату і за те, що працював віддано не тільки для Угорської Республіки, а й для українців. Не зважаючи на різні ситуації відстоював честь обох держав.

Почесна грамота, нагрудна відзнака, жартівлива пожиттєва віза до України. Під час урочистих проводів не обійшлось без подарунків. Однак найбільше Ендре Саліпскі вподобав вишивану сорочку. Дипломат одразу приміряв обновку, каже,розмір вгадали.

А у розмові з журналістами, розказав, чим запам’яталася семирічна робота на Закарпатті. Ще кілька тижнів дипломат пробуде на Закарпатті, тиждень відпустки, а далі планує піти на пенсію. Розповідає до заслуженого відпочинкуготовий і вже знає, що зробить у першу чергу.

Новим Генеральним Консулом Угорщини в Берегові стане нинішній посол Угорщини в Кишиневі. Пан Саліпскі запевняє, це досвідчений дипломат, повний сил та енергії. Впевнений, він стане достойною заміною,тож іде на заслужений відпочинок із спокійною душею. А нового консула представлять на Закарпатті вже у вересні.

М-студіо

 

30 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів