Богдан Андріїв взяв участь у засіданні Асоціації міст України, яке проходить у Києві

Богдан Андріїв взяв участь у засіданні Асоціації міст України, яке проходить у Києві
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні бере участь у засіданні Асоціації міст України, яке проходить у Києві. Захід урочистий, присвячений 25-річчю організації.

 

Асоціація заснована в червні 1992 року, на той час до її складу входило 35 міст. Зараз об'єднує 557 міст, селищ і сіл, в яких проживає понад 80% населення України. За чвертьвікову діяльність організація своєю активною суспільною роботою привернула увагу широкої громадськості, об'єднала для співпраці більшість українських міст. 

Асоціація міст України робить багато для розвитку місцевого самоврядування, зокрема, бере участь у формуванні законодавчої бази місцевого самоврядування, проводить практичні навчання для працівників міських, селищних та сільських рад, інформує про проблеми на місцях та самоврядування, шляхи їх вирішення, популяризує реформу місцевого самоврядування, відстоює інтереси місцевого самоврядування у вищих сферах влади.

В урочистостях беруть участь Президент України Петро Порошенко, представники уряду та парламенту, почесні гості, представники іноземних партнерів Асоціації і, звісно, представники громад-членів АМУ. 

Презентують сьогодні і Стратегію розвитку АМУ до 2022 року.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

30 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів