Власний "Острів дитячої радості" є на Закарпатті!

Власний "Острів дитячої радості" є на Закарпатті!
Мова про оздоровчий табір «Вогник» профспілки працівників державних установ гірського краю.

 

Як завжди, цього літа гостинно прийняв дітей працівників різних галузей нашого краю один із кращих дитячих закладів Закарпаття – оздоровчий табір «Вогник» обласної організації профспілки працівників державних установ, який усі тепло називають «Острів дитячої радості».

Цікавою і зворушливою була церемонія відкриття табірної зміни, яка включала винесення Державного Прапору України, речівки загонів,випуск різнокольорових кульок у небо. Дітей тепло привітали голова обласної організації галузевої профспілки Марія Петечук, голова облпрофради Володимир Фленько, начальник табору Ярослава Мороз, а отець Іван провів процедуру освячення. Відтак усі – діти, їх батьки, присутні на відкритті стали свідками імпровізованого концерту вихованців «Вогника», який засвідчив, що тут відпочивають справді талановиті діти.

За словами заступника голови обласної організації профспілки Діани Гондорчин, кожен з 14 днів у оздоровниці заповнений цікавими, захоплюючими заходами: свята казки, дитячої творчості, дні самоврядування, інтелектуальні та виховні ігри, конкурси малюнку, пісні і танцю, спортивні змагання, екскурсії, пішохідні мандрівки тощо. Улюбленим місцем відпочинку дітей у таборі став ігровий майданчик під оригінальною назвою «Вогник-ленд», а усі мрії кожен бажаючий може вивісити на «дереві бажань».

Оригінальність «Вогника» полягає у тому, що діти матимуть унікальну табірну валюту – «оноківки», яка походить від назви села – Оноківці, де розташований табір. Ці гроші протягом табірної зміни діти отримують за різні добрі справи – зразкову поведінку, допомогу вихователям, чергування в їдальні, активну участь в житті табору. А у день закриття зміни вихованці «Вогника» матимуть можливість купити за «оноківки» солодощі і сувеніри.

Нехай гарно відпочиватиметься дітям у закарпатському оздоровчому таборі «Вогник»!

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

 

30 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів