Військові капелани благословили командно-штабні навчання на Закарпатті

Військові капелани благословили командно-штабні навчання на Закарпатті
Сьогодні, 30 червня, на території Ужгородської дільниці полігону провели урочисте відкриття командно-штабних навчань.

 

Близько півтисячі учасників привітав із цим заступник командувача військ оперативного командування «Захід», один із керівників оборони Донецького аеропорту генерал-майор Олег Мікац.

Участь у відкритті навчань взяли також начальник Ужгородського гарнізону полковник Богдан Череміський та заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Мікулін. Всіх резервістів та адміністрацію навчального табору на успішне проведення навчань благословили військові капелани.

Під час заходу резервісти прийняли військову присягу та отримали перші навики на заняттях із тактичної медицини, мінно-вибухової справи та основ пожежогасіння.  У якості інструкторів виступили представники добровольчої чоти «Карпатська січ», які особисто неодноразово брали участь у бойових діях під час проведення антитерористичної операції. Вони провели ознайомче заняття по поводженню зі зброєю, яка безпосередньо використовуватиметься під час навчальних зборів.

Також кожного резервіста ознайомили із його правами, обов’язками та відповідальністю у разі порушень правил поведінки зі зброєю тощо. Починаючи з 3 липня вони почнуть проходити тактичні заняття, де здобудуть необхідні для захисту Батьківщини навички. Навчатимуть резервістів спеціалісти, які пройшли курс необхідної для цього підготовки за кордоном та брали безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції на Сході країни.

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

Фото: Наталя Боднар

 

30 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів