Фінал Чемпіонату Закарпатської ліги КВН сезону 2004-2005

14-15 вересня в Ужгороді в облмуздрамтеатрі відбудеться міжнародний фестиваль команд КВН за участю кращих команд Закарпаиття, а також збірних команд України та Німеччини.

 

14-го вересня фінал Чемпіонату Закарпатської ліги КВН сезону 2004-2005 рр. Гратимуть "Тяп-Ляп", "Не ПоНяЛ", "Перемога" та "Битлз".
15-го вересня товариська гра збірних команд України та Німеччини. Глядачі можуть не хвилюватися за мовне питання, оскільки КВНщики всього світу це колишні наші співвітчизники (по СРСР) тож гра проходитиме російською мовою, а отже буде зрозумілою для всіх. До речі, гра на рівні збірних держав на території України відбува?ться вперше! До того було лише кілька ігор нашої збірної за кордоном. Ужгород - перше місто у великому турі команд. ?гри також відбуватимуться у Чернівцях, Хмельницькому, Житомирі та Ки?ві. Організатори не планують робити на цьому заході бізнес, тож ціни на квитки будуть доступними для широкого загалу (принаймні значно нижчими ніж на концерти російських та українських поп-зірок).

http://kolyba.org.ua

 

14 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів