Туристи звідусіль з’їжджаються до знаменитого села в Карпатах

Туристи звідусіль з’їжджаються до знаменитого села в Карпатах
Щоб не тільки скупитися виробами з лози, а й поспостерігати за приготуванням гастрономічних "родзинок" Закарпаття.

 

Таких як борган, грунь, марадаш та вурда. Все це назви споконвічних закарпатських смаколиків, простіше кажучи, сирів, які виготовляються в хустському селі Іза.

Аби на власні очі побачити процес приготування та визріванння продукту, сюди з’їжджаються сотні туристів, а ті, хто в якості ізянського сиру вже впевнився, просто куштують гастрономічні новинки...

Джерело: Перший Кабельний

 

01 липня 2017р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*