«Ужгород» вдома терпить поразку від лідера чемпіонату

«Ужгород» вдома терпить поразку від лідера чемпіонату
Команда з обласного центру по серйозному налаштовувалася на цей поєдинок, адже приймала лідера чемпіонату – виноградівський «Севлюш». Через заключні матчі фінального етапу ДЮФЛУ, які відбудуться на стадіоні «Автомобіліст» «Ужгород» проводив цю зустріч не на звичному рідному полі, а на центральному полі «Авангарду».

 

Початок був за гостями. Чи не перша їх акцентована атака стала голевою – Михайло Реплюк перехопив м’яч у центральній зоні віддав на хід Василю Луцю, який зумів втекти від оборонців і потужно пробив попід поперечину.

Далі гра змістилася в центральну зону, правда, господарі часто вдавалися до фолів через що арбітр покарав гравців жовтими картками. Далі ж взагалі господарі залишилися в меншості – Пінковський не вигадав нічого іншого, ніж завалити Луцю на підступах до власного карного майданчика й отримав від арбітра червону картку. 

А на 30-й хвилині гості забивають вдруге – Михайло Чедрик на правій бровці отримав передачу, пройшов по діагоналі до дальнього кута воротарського майданчика, по дорозі обігравши кількох захисників і воротаря й точно пробив в ствір воріт – С.Трофіл зарадити не зміг – 2:0, це вже вагома заявка на перемогу в матчі.  Та через три хвилини головний рефері вирівняв склади команди, вилучивши захисника «Севлюша» Віктора Микуляка, повважавши, що той позбавив Володимира Дурана очевидної можливості забити гол.  Правда стандарт, який виконував М.Бобаль вийшов невдалим – м’яч влучив у стінку з гравців «Севлюша».

Та до кінця тайму ужгородці могли спокійно відквитати бодай один гол. В одному епізоді лише надійна гра Віталія Гринишина врятувала виноградівців від голу – він парирував вихід віч-на-віч В.Дурана. 

В другій половині господарі пішли вперед великими силами, щоб врятувати ситуацію, інколи це грало не на користь захисту,але вирішили грати вабанк. На 64-й хвилині під час підключення до атаки Юрія Каганця захисники «Севлюша» завалили того в штрафному майданчику. Пенальті взявся пробивати Матвій Бобаль, та знову виконав стандарт якось дуже просто – вдарив по центру, вважаючи, що кіпер буде гадати й кинеться в кут, але Гринишин гадати не пішов і відбив удар, а добивання заблокували партнери по команді.

На 78-й хвилині  «Ужгород» пропускає третій гол – контратаку виноградівців  точно завершив Василь Ковтун. Ужгородцям у цьому матчі забракло їх потужного форварда Руслана Соскиди, який міг би зачепитися за чисельні верхові передачі, які були в цьому матчі. Нуцу Арделян, сьогодні хоч і старався, але проявити себе не зміг. Тож 3:0 перемагає «Севлюш» і як мінімум до середи (5 липня) стає одноосібним лідером чемпіонату.  Матч юнацьких команд також завершився перемогою гостей – 3:0.

Технічні дані матчу

м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 250

ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш»  -  0:3

Голи: Луця, 2, Чедрик, 30, Ковтун, 78.

Ужгород: Станіслав Трофіл, Степан Буксар, Володимир Федорів, В’ячеслав Пінковський, Олександр Назаренко, Михайло Трухан (Іван Варваринець, 62), Юрій Каганець, Іван Ковач, Володимир Дуран (Богдан Галик, 80), Матвій Бобаль, Нуцу Арделян.

Запасні: Владислав Сидоренко, Роман Білінський.

Тренер - Іван Шанта

Севлюш: Віталій Гринишин, Артур Вайда, Віктор Микуляк, Іван Бандурович, Андрій Ломага, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Юрій Чонка (Борис Ковня, 68), Михайло Реплюк, Михайло Чедрик (Денис Ребрик 66), Василь Луця.

Запасні: Юрій Славік, Іван Чізмар.

Тренер - Валентин Слюсар

Попередження: Трухан, 7, Дуран, 9, Назаренко, 28, Сидоренко, 45+2, Ковач, 75 – Реплюк, 32, Вайда, 60, Чонка, 64, Ковтун, 72.

Вилучення: Пінковський, 26 – Микуляк, 33.

На 64-й хвилині Бобаль не реалізував пенальті (воротар)

Арбітр – Михайло Райда

Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей

Делегат матчу – Михайло Митровський

Після матчу головний наставник ужгородців Іван Шанта зауважив: «В усіх трьох голах є вина оборонців, ми самі собі «привезли» ці м’ячі. На жаль, через робоче відрядження не зміг взяти участь у матчі наш нападник Руслан Соскида, його нестача відчувалася. Але нічого, зробимо висновки й будемо готуватися до наступного виїзного матчу проти рахівських «Карпат»».

В інших матчах 10-го туру маємо такі результати: ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Бужора» (Іршава) – 4:0 (юнаки - 0:2);  ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:3 (0:3); ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Вільхівці» – 1:4 (3:1);  ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Середнє» – 0:4 (0:0).

Матч «Поляна» - «Минай» відбудеться в середу, 5 липня.

Турнірне становище: «Севлюш» - 26; «Минай» - 23; «Середнє» - 21; «Поляна» - 16; «Вільхівці» - 14; «Ужгород», «Бужора» - 11; «Карпати», «Оболонь» - 8; «Боржава» - 1.

Роман СЕНИШИН

 

02 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів