Закарпатські піснярі повертаються з Очакова з подвійною перемогою

Закарпатські піснярі повертаються з Очакова з подвійною перемогою
У неділю, 2 липня, у м.Очаків Миколаївської області визначилися переможці IV Всеукраїнського фестивалю пісенної творчості “Пісенний драйв-2017”.

 

Понад 120 конкурсантів із 16 областей України в музичному поєдинку виборювали звання кращих із кращих. Тут зібралися професійні виконавці та аматори, композитори, поети-пісняри, солісти-вокалісти, гурти, колективи.

Так, у номінації “Вокально-інструментальні ансамблі та гурти” гран-прі виборов народний фольклорний гурт “Хустяни” Хустської міської ради (керівник Олександр Анишинець). Високу оцінку авторитетного журі та гучні оплески глядачів фольк-гурт завоював, виконавши свої запальні “Мелодії Затисянської долини”, “Палиночка біла-біла”, “Динь, динь, білий динь” та інші закарпатські пісні.

“Ми раді, що нас запросили на такий потужний фестиваль, де разом зійшлися таланти з усієї України. Чудова атмосфера, відмінна організація, високопрофесійні учасники і врешті-решт той  шалений мікс, який і обіцяли організатори - справжня українська пісня, її неймовірний колорит і енергетика в поєднанні з прохолодою чорноморського повітря, наповненого ароматами квітучого степу, подарували нам неймовірні емоції та враження.  Раді, що нашу творчість високо оцінили, ми гідно представили рідний Хуст, відтепер про місто над Тисою знатимуть і в цьому куточку України”, - каже керівник гурту Олександр Анишинець.

Варто відзначити, що додому хустяни повертатимуться ще з однією перемогою: відомий у краї співак, соліст Хустського районного будинку культури Анатолій Барна став переможцем у номінації “Солісти-вокалісти”, поповниши пісенну скарбничку міста над Тисою черговою музичною нагородою.

Джерело: Закарпаття онлайн

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів