"Динамо" – чемпіон ДЮФЛУ U-17

"Динамо" – чемпіон ДЮФЛУ U-17
Учора на стадіон «Автомобіліст» в Ужгороді завершилися фінальні матчі дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд сімнадцятирічних футболістів.

 

У фіналі зійшлися львівські «УФК-Карпати» з київським «Динамо».  До слова у попередній стадії кияни впевнено переграли однолітків донецького «Шахтаря» – 5:0, а от львів’яни створили неймовірний камбек. Поступаючись в рахунку – 0:3, команді київського олімпійського коледжу «ім. І.Піддубного» до кінця основного часу вони зуміли зрівняти результат, причому третій гол провели на останніх секундах гри. А пробилися «карпатівці» в фінал після пробиття тривалої серії післяматчевих пенальті. До слова, заключний переможний стандарт у складі львівської команди виконав воротар – закарпатець Михайло Готра.

Але в завершальному матчі чемпіонату «УФК-Карпати», хоч і демонстрували якісну гру, проте з реалізацією не виходило. Натомість гостро й головне результативно діяли динамівці, які вже до середини першої половини поєдинку вели в рахунку – 2:0. Львів’яни цілком   могли створити інтригу, якби реалізували бодай половину зі своїх нагод, а ще реалізували пенальті, та це був не їх день. Кияни в другому таймі ще двічі вразили володіння «карпатівців» і здобули чемпіонський титул.

В церемонії нагородження взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА, очільнику федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, голова комітету дитячого футболу ФФУ Валерій Золотухін.

Сьогодні, 3 липня в Поляні (Свалявський район) відбудуться заключні матчі серед команд U-15. У фіналі гратимуть «Динамо» з донецьким «Шахтарем», а в матчі за бронзу «УФК -Карпати» з «Дніпром».

Михайло АРДАНИК

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів