Місту над Тисою до своїх "товаришів" у Європі ще далеко

Місту над Тисою до своїх "товаришів" у Європі ще далеко
Рештки людської життєдіяльності на вулиці 900-річчя Хуста не дивина. Вони там з’являються дуже часто. І викидають сміття не гості, не вандали, а самі ж краяни…

 

Дивно, адже чистим бачити місто хочеться всім, брати приклад з Європи нині модно. Так чому ж власними вчинками дехто з хустян доводить протилежне?

Звичайно, на повагу така поведінка не заслуговує, адже проблем із вивезенням відходів у місті над Тисою давно немає. Потрібно тільки своєчасно оплачувати послуги…

Однак з іншого боку це доводить неспроможність мерії вирішувати елементарні проблеми громади… Бо ж на сміттєві кучугури чиновникам не наштовхнутися нереально, вони застеляють саме дорогу до адмінбудинку міської ради.

А може просто у влади немає бажання займатися подібним «дріб’язком»? Адже комунальні служби все одно приберуть…

Тим часом у Хусті і пошкоджують комунальне майно, і скоюють різні дрібні хуліганства і частими є акти вандалізму.

Проте винних до відповідальності не притягають. Хоча фактично знайти правопорушників дуже легко. Звичайно, за умови, якщо камери спостереження не є елементом дизайну чи простою бутафорією.

Однак те, що вони працюють засвідчив випадок, коли двоє хлопців поламали серце, встановлене на майдані Незалежності одним із нардепів.

Тоді винних знайшли дуже оперативно.

Чому ж не шукають тоді інших? Тих, хто ламає лавиці, нищить пам’ятники, розбиває світильники?

Про створення муніципальної поліції в Хусті говориться вже далеко не перший рік, але віз, як кажуть, і нині там.

А така служба, між іншим, є вкрай необхідною,тим більше, що патрульної поліції, як  в Ужгороді та Мукачеві, у місті над Тисою немає.

Джерело: mediakhust.net

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів