Поліцейські районного відділення поліції встановили особу нападника на мешканця Чинадієва

Поліцейські районного відділення поліції встановили особу нападника на мешканця Чинадієва
З ножовим пораненням грудної клітки до Мукачівської центральної районної лікарні доставили у стані сильного алкогольного сп’яніння мешканця району. Того ж вечора правоохоронці з’ясували, що напав на хлопця 23-річний раніше судимий молодик.

 

Вчора ввечері, близько 18.00 год у смт.Чинадієво Мукачівського району посеред вулиці між двома компаніями молодих людей виникла словесна перепалка. Всі хлопці були у стані сильного  алкогольного  сп’яніння. Один з чоловіків підбіг до потерпілого і ззаду встромив йому ніж у спину,  іншого вдарив по голові. Після чого – зник.

Поліцейські Мукачівського районного відділення того ж вечора встановили особу нападника і осіб, які були свідками правопорушення. Однак підозрюваний хлопець  переховується від  слідства.

Розшукуваний  раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України  - Умисне тяжке тілесне ушкодження. Тривають заходи щодо встановлення його місця знаходження.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів