Юні ужгородські спортсмени поїхали підкорювати Литву

Юні ужгородські спортсмени поїхали підкорювати Литву
Команда ужгородців – 18 дітей віком від 12 до 15 років, що займаються плаванням, дзюдо та легкою атлетикою сьогодні вирушила на 51-і Міжнародні дитячі ігри, які цього року проходять у литовському місті Каунас.

 

«Пам’ятайте, що ви представляєте не лише Ужгород, а й всю Україну», – наголосив спортсменам міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який прийшов побажати їм легкої дороги, успішних виступів і яскравих перемог.

Богдан Євстафійович попросив дітей також бути уважними, дбати про особисту безпеку, повідомляти про себе батькам, які вдома хвилюватимуться, подякував тренерам і рідним, адже вони навчають, підтримують підлітків, допомагають досягати успіхів.

Міжнародні дитячі ігри з 1968-го щороку проводяться під егідою Міжнародного олімпійського комітету, літня «дитяча олімпіада» єдиний раз, у 1990 році, пройшла на теренах СРСР та республік, які входили до його складу, і саме в Ужгороді.

Разом із дітьми Ужгород представлятимуть їх тренери – Віктор Камінський, Наталія Новікова, Анатолій Коломоєць, Даніела Муратова. Віктор Коломоєць, до речі, є членом технічного комітету Ігор від України.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів