На Ужгородському полігоні резервістів вчили стріляти, обороняти і ... правильно копати

На Ужгородському полігоні резервістів вчили стріляти, обороняти  і ... правильно копати
Перші «польові» заняття пройшли у понеділок, 3 липня на території Ужгородської дільниці полігону.

 

Досвідчені інструктори показали резервістам основи виконання завдань на блокпостах, організацію пропускного режиму та правила безпеки при огляді транспортного засобу. У ході навчань відпрацювали і дії резервного підрозділу у разі нападу противника на пост. Резервісти в умовах, наближених до реальних, відстрілювались від противника, прикриваючи один одного.

Окрему увагу в підготовці звернули інструктори на техніку відриття окопу для стрільби лежачи в умовах обстрілу, основи мінування та виявлення мін, розглядались різновиди «розтяжок», та відпрацьовувались дії при розстановці та зніманні розтяжок.

Також під час занять практично відпрацювали збір та розбір автомату, кулемету та РПГ, розглянули правила поведінки з гранатами РГД-5 та Ф-1, варіанти їх застосування та тактико-технічні характеристики.

На навчаннях був присутній заступник командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Мікац О.М.

Нагадаємо, на Закарпатті розпочались масштабні десятиденні збори резервістів, задіяних у територіальному резерві області. Близько півтисячі учасників у польових умовах мають отримати навики охорони та оборони важливих державних об’єктів у разі збройної агресії можливого противника.

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

 

04 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів