Військово-патріотична акція "Юний патріот" стартувала на Закарпатті

Військово-патріотична акція "Юний патріот" стартувала на Закарпатті
В останній день червня на базі Ільницької школи-інтернату на Іршавщині.

 

Головною метою заходу є військово-патріотичне виховання молоді, формування свідомого і відповідального ставлення до питань особистої та громадської безпеки.
Під керівництвом досвідчених інструкторів молодь зможе навчитися виживати в небезпечних для життя умовах, орієнтуватися в місцевості, правильно поводитися зі зброєю, навчитися навикам парашутно-десантної підготовки, тощо.
На усіх учасників чекатиме безліч захоплюючих пригод: стрільба з пневматичної гвинтівки, стрільба з луку, спортивні ігри, екскурси в історію, перегляд патріотичних  кінострічок та ще багато цікавого.
На урочистому відкритті акції були присутні і голова райдержадміністрації Олександр Горін та начальник відділу освіти РДА Єлізавета Яцканич.
У своєму виступі Олександр Горін зазначив, що враховуючи сьогоднішні нелегкі часи для нашої держави, патріотизм є невід'ємною частиною виховання кожного українця.  Даний захід, в котрий раз доводить нам те, що наша молодь є патріотами рідної країни. Бо діти – це наше майбутнє і саме від того, як вони будуть реалізовуватися у нашій країні залежить майбутнє нашої держави. Побажав всім миру, добра, щастя і Божої Благодаті. Слава Україні.
Звернулася до молоді і начальник відділу освіти РДА Єлізавета Яцканич, яка побажала всім досягти хороших результатів у військово-патріотичному навчанні, здоров`я, Божого благословення та ангельської опіки. «Бажаю, щоби ви загорілися тією доброю іскрою патріотизму, любові до своєї держави, яка в майбутньому зробить вас добрими провідниками України» - зазначила Єлізавета Михайлівна.
Захід проводиться за ініціативи  Іршавської районної державної адміністрації спільно з Іршавською районною радою. Організатором став громадський обласний штаб Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).              
Так званий, військово-патріотичний табір покликаний закласти в особистість, що лиш формується, задатки до саморозвитку, дисципліни, тяги до здобуття знань широкого спектру, зокрема й історичних.
 
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

04 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів