Керманичі автівок під добрячим градусом "вишивають" автошляхами Закарпаття

Керманичі автівок під добрячим градусом "вишивають" автошляхами Закарпаття
Нетверезих водіїв затримали закарпатські патрульні у 3-х адмінодиницях Закарпаття — на Свалявщині, Виноградівщині та в місті Мукачеві.

 

На Мукачівщині, у с. Зубівка, п‘яного водія за кермом автомобіля «ВАЗ» зупинили за маневрування та порушення дорожньої розмітки на автошляху. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік поводив себе неадекватно, що й насторожило правоохоронців. Чоловікові запропонували пройти тест на вміст алкоголю у крові, на що той відповів відмовою. Зрештою, поліцейські при свідках склали на порушника адмінматеріали.

Ще одного нетверезого водія зупинили працівники групи швидкого реагування поліції у с. Петрово, що на Виноградівщині. У крові 26-річного закарпатця драгер показав вміст алкоголю 0,69 проміле. Водієві ВАЗ-2106 винесено протокол.

За їзду з порушеннями правил дорожнього руху, а саме небезпечне маневрування, адміністративні матеріали склали і на місцевого мешканця села Драчино Свалявського району. Рухаючись на авто «ВАЗ 2103, чоловік перебував за кермом нетверезим. Освідування у лікарні підтвердило цей факт і наразі чоловік понесе адміністративну відповідальність за свій проступок.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів