В Ужгороді сьогодні говорили про екологічну безпеку Закарпаття

В Ужгороді сьогодні говорили про екологічну безпеку Закарпаття
Сьогодні, 5 липня, у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи,16) відбувся Круглий стіл з питань підготовки та реалізації проекту «Програма екологічної безпеки Закарпатської області на 2017 – 2022 рр. Реальний план дій»

 

В заході взяли участь керівники органів місцевого самоврядування, зокрема голови об'єднаних територіальних громад, мери міст та представники громад, які планують об'єднатися найближчим часом.

Ініціатором цієї зустрічі виступив Благодійний Фонд "Розвиток Безпечного Життя", який шукає донорів, організовує екологічні проекти для зацікавлених громад.

Під час круглого столу засновник БФ "Розвиток Безпечного Життя" Яна Боброва розповіла про основні напрямки роботи БФ, портфель проектів та перспективи розвитку. Член Правління БФ "Розвиток Безпечного Життя" Наталія Міокова презентувала фінансові інструменти залучення міжнародної допомоги для різноманітних проектів, зокрема на спорудження очисних споруд.

"У нас контраст між Європою, до якії прагнемо та Україною, в якій живемо. Ми не ловимо вам рибу, ми даємо вудочку", - зазначив Член Правління БФ Павло Данилюк, який виступив з темою "Створення сприятливих умов для інтегрованого розвитку міст:сучасні технології та практичний досвід".

Гості з Києва запропонували чіткий реальний план дій залучення міжнародних донорів щодо екологічних проектів в Закарпатті представникам органів місцевого самоврядування. Як останні цим скористаються, покаже час.

Євгенія Напуда, завідувачка відділом обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

 

05 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів