Колектив закарпатського ТОВ "Березнянка" навчався азам пожежогасіння

Колектив закарпатського ТОВ "Березнянка" навчався азам пожежогасіння
За допомоги фахівців Великоберезнянського районного сектора Управління ДСНС України.

 

Фахівці Великоберезнянського районного сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області продовжують здійснювати теоретичні та практичні навчання з громадянами, котрі працюють у різних сферах діяльності, адже від небезпечних випадків ніхто не застрахований. Саме такі профілактичні заходи дозволяють охопити якомога ширше коло людей.

Сьогодні, 5 липня, в смт Великий Березний, на запрошення ТОВ «Березнянка», яке спеціалізується на виготовенні верхнього одягу, рятувальники ДСНС провели роз’яснювальну роботу серед трудового колективу щодо правил користування вогнегасником у разі виникнення пожежі на виробництві. До заходу також долучиися й представники добровільної пожежної дружини даного підприємства.

Фахівці пожежно-рятувального підрозділу нагадали всім працівникам про те, що власна безпека залежить, передусім, від них самих. Отже, елементарних правил безпеки повинна дотримуватися кожна людина. Це не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти життя та здоров’я.

Під час зустрічі рятувальники акцентували увагу присутніх на порядку дій працівників у разі виникнення пожежі та вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння. Кожен з бажаючих мав можливість самостійно загасити полум`я вогнегасником.

Окрім цього працівники Великоберезнянського підрозділу розповіли як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій. Також не забули рятувальники нагадати присутнім і про основні правила пожежної безпеки під час відпочинку у лісових масивах та біля води, а також про дії у разі виявлення підозрілого предмета.

По завершенню заходу рятувальники відповіли на питання працівників швейної фабрики та роздали листівки інформаційного характеру.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

05 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів