Чи мають запитання берегівчани до головного полісмена Закарпаття?

Чи мають запитання берегівчани до головного полісмена Закарпаття?
У лютому їх приймав Ярослав Лебович, а у липні з ними "поспілкується" Роман Стефанишин.

 

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин проведе виїзний прийом громадян у Берегові у четвер, 13 липня, в адмінбудівлі місцевого відділу поліції (м. Берегово, вул.Сечені, 13).

Початок зустрічі з громадою міста та району о 12 годині. 

Враховуючи те, що інформація про цю подію з‘явилася в Інтернеті вчасно, а не за годину перед тим чи у самий день прийому (так раніше уже було не раз), до головного крайового полісмена, надіємося, з‘явиться чимало берегівчан.

Слід сказати, що наразі керівник місцевого відділення поліції Євген Калитич у цей період перебуватиме у відпустці. Однак, зважаючи на те, що з громадянами вирішив спілкуватися його безпосередній "шеф", він, очевидно, таки на день "перерве" свій відпочинок і повернеться на своє робоче місце у Берегівський ВП. Але це не принципово, бо "на місці" зосталися його заступники Володимир Сакалош (слідство) і Василь Бундович (кримінальний розшук).

Начальник ГУНП у області Роман Стефанишин офіційний прийом у місцевому відділі поліції ще не проводив (із цією метою сюди у лютому приїздив його заступник Ярослав Лебович). Востаннє наше місто він відвідав у 20-х числах травня, коли воно святкувало чергову річницю надання йому ВРУ статусу обласного значення. Отже, всі, хто має запитання, претензії, скарги до пана Стефанишина, записуйтеся та шикуйтеся до нього на прийом. Пан полковник готовий вислухати кожного, хто наступного четверга прийде за вказаною адресою на особисту "бесіду". Можливо, у берегівчан після цього поменшає різних проблем, а у підлеглих начальника закарпатської поліції побільшає роботи.

Михайло ПАПІШ

 

06 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів