Хода на честь полеглого на Донбасі січовика-закарпатця "Мисливця" пройшла у столиці України

Хода на честь полеглого на Донбасі січовика-закарпатця "Мисливця" пройшла у столиці України
Напередодні, 7-го липня, центральними вулицями Києва пройшла хода на честь загиблого бійця 93-ї бригади ЗСУ Мирослава Мисли на позивний "Мисливець".

 

Вшанувати пам’ять полеглого на Донбасі бійця прийшли його побратими та друзі, до ходи приєднались перехожі та ті, хто побачили анонси в соціальних мережах.

Після маршу на Контрактовій площі відбувся концерт, під час якого виступили письменник Дмитро Савченко, виконавці Орест Залізняк & Геннадій Пересвіт, лідер гурту "Широкий Лан" Святослав Бойко та гурт "Залізний Хрест".

Нагадаємо, «Мисливець» — молодший лейтенант, командир взводу окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї ОМБр.

Мирослав Мисла загинув 2 жовтня 2016 поблизу села Кримське на Луганщині. Смерть настала від множинних вогнепальних поранень під час мінометного обстрілу. Мирослав на чолі розвідгрупи під час виконання бойового завдання виявив деверсійно-розідувальна група противника. Після цього група потрапила під масований обстріл. Пораненого командира донесли до бази, але він помер. Похований у селі Волохів Яр Чугуївського району Харківщини.

Народився 4 липня 1992 у селі Приборжавське на Закарпатті, згодом переїхав на Харківщину.

Джерело: Закарпатття онлайн

 

08 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів