Закарпатські школярі вивчатимуть англійську мову онлайн

Закарпатські школярі вивчатимуть англійську мову онлайн
До того ж — безкоштовно. Було б тільки бажання!

 

З вересня усі українські школярі зможуть долучитися до безкоштовного онлайн вивчення англійської мови на платформі Lingva.Skills. Про це йшлося на зустрічі заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея з представниками Lingva.Skills, передає прес-служба МОН.

Сьогодні на платформі зареєстровано і безоплатно навчаються представники понад 800 загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів з усіх регіонів України.

"Кожен учень – незалежно від місця проживання – повинен мати доступ до якісної освіти. Зараз діти з сільської місцевості, на жаль, мають в 10 разів менше шансів успішно здати ЗНО з англійської мови, ніж їхні однолітки з міст. Такі проекти як Lingva.Skills, що надають будь-якій дитині можливість якісно та безкоштовно підвищити рівень знань з англійської в режимі онлайн, є гарним інструментом, щоб зрівняти цей шанс", – відзначив Павло Хобзей.

Реєстрація відбувається виключно через офіційні заявки. Використовувати онлайн платформу можуть не лише учні або студенти, а й викладачі та адміністрація закладу.

Навчання відбувається в зручний для користувача час. Термін вивчення – необмежений, але зазвичай становить 3-6 місяців. Курс англійської рівня А1-А2 складається з 150 уроків, кожний з яких трьома видами вправ тренує граматичну або розмовну конструкцію. Тож користувачі отримують виключно практичні навички, які дозволяють швидко почати розмовляти англійською мовою. Наразі розробляється наступний рівень В1, а також навчальний контент з німецької мови.

Чиновник також зазначив, що саме цю платформу МОН схвалило для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

 

08 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів