Півсотні дівчат у весільних сукнях продефілювали вулицями Ужгорода

Півсотні дівчат у весільних сукнях продефілювали вулицями Ужгорода
8-ий Парад наречених із розмахом пройшов у неділюі, 9 липня, в Ужгороді. Чудові дівчата з багатьох районів Закарпаття у найрізноманітніших образах, вишуканих сукнях, із надзвичайними зачісками – фотографувалися, дефілювали, каталися з вітерцем, пройшли центром міста і виступали на сцені в Ужгородському замку.

 

Журі, до складу якого увійшли зірковий гість нашого міста, герой 6-го сезону популярного телепроекту «Холостяк», продюсер Іраклі Макацарія, журналіст Віталій Глагола, призери Чемпіонатів світу і Європи зі спортивних танців Вероніка Мишко та Володимир Лятов, відомий "художник по шоколаду" Валентин Штефаньо та інші визначали кращих у номінаціях найоригінальніше вбрання, найкраща зачіска, найоригінальніший букет, найоригінальніший боді-арт тощо.

Власне парадом наречені пройшли з площі Ш.Петефі через пішохідний міст, площу Театральну, вулиці Корзо, Волошина, Капітульну. В Ужгородському замку на великій сцені пройшло шоу, а ближче до півночі – продовження в одному з нічних клубів Ужгорода.

Організатори навели статистику: за попередні 7 Парадів наречених у них взяли участь майже 7 сотень красунь, працювали понад 8 десятків фотографів.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів