15-16 вересня в Ужгороді пройдуть Дні туризму на Закарпатті

Особливістю цьогорічної виставки-ярмарку буде широкомасштабна презентація санаторно-курортного, туристично-рекреаційного та готельного потенціалу Закарпатської області

 

Організаторами Днів туризму виступають Закарпатська обласна державна адміністрація, обласна рада, Закарпатська торгово-промислова палата, Асоціація туристичних підпри?мств Закарпатської області.
В рамках даного заходу відбудеться щорічна Міжнародна виставка-ярмарок ?Тур?вроцентр ? Закарпаття 2005?. Особливістю цьогорічної виставки-ярмарку буде широкомасштабна презентація санаторно-курортного, туристично-рекреаційного та готельного потенціалу Закарпатської області. Свій турпродукт представлятимуть також туроператори з країн Східної та Центральної ?вропи.
Тематичні розділи виставки-ярмарки включатимуть внутрішній і закордонний туризм, гірськолижні центри, сільський туризм, спортивне спорядження, супутні послуги і товари для організації відпочинку й туризму, банківські, страхові, транспортні послуги.
Крім цього, окремо будуть представлені інвестиційні проекти та комерційні пропозиції в галузі туризму та рекреації, в тому числі ? туркомплекси, проекти з розбудови інфраструктури.
У рамках виставки-ярмарку Закарпатська торгово-промислова палата організову? міжнародну зустріч представників туристичного бізнесу з різних областей України й зарубіжних держав, переда? головне управління ?вроінтергації,
зовнішньоекономічних зв?язків
та туризму ОДА

 

16 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів