Спецгість Параду наречених Іраклі Макацарія написав друзям, що без Ужгорода вони не побачать усієї краси України

Спецгість Параду наречених Іраклі Макацарія написав друзям, що без Ужгорода вони не побачать усієї краси України
Учора, 10 липня, під час фінальної частини 8-го Закарпатського параду наречених спеціальний гість свята грузинська зірка Іраклі Макацарія розповів про свої враження від перебування в Ужгороді.

 

Коли всі присутні очікували на оголошення зірковим гостем переможниці у номінації «Найгармонійніший образ», найбажаніший холостяк країни заговорив про Ужгород.

«Безумовно, тут дуже гарні дівчата. Але я хотів би сказати дещо про місто. Ви маєте бути щасливі, що живите тут. Ужгород та його мешканці – неймовірні. Я увесь день ходив цим містечком і мене переповнювали прекрасні враження. Люди, яких я зустрічав, подарували мені стільки позитивних емоцій… У мене і зараз мурашки по шкірі! Я багато де бував в Україні та світі, і сьогодні усім своїм друзям у соцмережах я пишу, що вони мають відвідати Ужгород, бо без цього вони не побачать усієї краси України. Я обіцяю завітати до вас ще!», – розповів Іраклі Макацарія.

Не менш позитивні емоції подарував і сам Іраклі ужгородцям, зокрема ужгородським дівчатам. Сотні фото із зіркою шоу «Холостяк» заповнили протягом доби стрічки усіх соціальних мереж. Таким чином, свято завершилося, а неймовірні враження залишаються!

Ужгород.нет

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів