Головний приз Всеукраїнського "смішного" фестивалю завоював гуморист з Іршавщини

Гран-прі 7-го Всеукраїнського фестивалю-конкурсу виконавців гумору і сатири «Усмішки Глазового» дістався актору-декламатору із села Довге на Іршавщині Юрію Мельнику.

 

Конкурс проходив у місті Очакові на Миколаївщині.

–Я не вперше беру участь у цьому фестивалі, де виступають кращі виконавці гумористичних творів з усієї країни,- розповів Юрій Мельник.- Неодноразово був його лауреатом та призером, але головний приз цього престижного змагання мені вдалося вибороти вперше.

У конкурсній програмі наш земляк виконував твори Павла Глазового та Ярослава Мальчака, хоча перед цим не раз із успіхом представляв на всеукраїнській сцені також гуморески русинського поета із Закарпаття Михайла Чухрана.

Варто також зазначити, що паралельно з конкурсом гумористів в Очакові проходив і 22-й Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена». У складі трупи Берегівського народного українського театру ім. Ярослави Бандурович як актор виступав також згаданий вище Юрій Мельник.

У загальному конкурсі серед 31-го колективу берегівські театрали зайняли третє місце і були першими в номінації за краще відтворення теми фестивалю.

На сцені в Очакові закарпатський театр із Берегова поставив авторську п’єсу Олександра і Ольги Матей «І кози ситі, і сіно ціле допоки…»

Більше - у  сюжеті Голосу Карпат 

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів