Мукачівський "дует" умикнув мідну залізничну перемичку

Мукачівський "дует" умикнув мідну залізничну перемичку
Невдала спроба сталася на станції "Воловець".

 

Поліція затримала двох  раніше судимих мукачівців під час крадіжки мідної перемички на залізничній станції «Воловець». На момент затримання, мукачівці вже викрали близько 3 метрів дроту, який під’єднувався до світлофора.

Двох невідомих осіб на залізничній колії помітив один із працівників станції та одразу зателефонував на лінію «102». На місце події прибули поліцейські Воловецького відділення поліції, які з’ясували, що двоє мукачівців викрали мідну перемичку з хрестовини стрілочного переводу на залізничній станції Львівської залізниці.

Хлопці, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини, приїхали до  Волівця на яфини. Втім, ягід 30-річні чоловіки не знайшли і вирішили на залізничній станції заробити гроші у незаконний спосіб.

Сума збитку, розповів слідчий відділення поліції, складає понад 2 тисячі гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

12 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів