Двосторонній рух запроваджують на капітально відремонтованій вулиці Заньковецької в Ужгороді

Двосторонній рух запроваджують на капітально відремонтованій вулиці Заньковецької в Ужгороді
Запровадити в якості експерименту на один місяць двосторонній рух виключно легкового автомобільного транспорту вулицею Заньковецької, від перехрестя з вул. Сечені до перехрестя з вул. Грушевського, – погодили на сьогоднішньому засіданні члени виконкому Ужгородської міської ради.

 

Рішення передбачає також, що необхідно погодити дорожні знаки та їх розміщення на цій ділянці вул. Заньковецької з метою заборони зупинок легкового автомобільного транспорту та несанкціонованих стоянок, а саме:

- «Рух легкових автомобілів» на перехрестях з вул. Сечені та вул. Грушевського;

- «Стоянка заборонена» біля житлових будинків №№13, 15 та 17 по вул. Заньковецької.

Департамент міського господарства має розробити (замовити) та затвердити схему організації дорожнього руху на ділянці вул. Заньковецької, від перехрестя з вул. Сечені до перехрестя з вул. Грушевського.

В обґрунтуванні рішення зазначається, що питання розглядалося на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту. На інших ділянках вул. Заньковецької вже здійснюється двосторонній рух автомобільного транспорту.

Як наголосив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, протягом місяця експерименту вивчать ефективність такого скерування транспорту.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

12 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів