В Ужгороді вже встановлено 7 сучасних туристичних вказівників

В Ужгороді вже встановлено 7 сучасних туристичних вказівників
Великі та естетично привабливі – вони помітні здалеку...

 

У рамках міжнародного грантового проекту обласний центр Закарпаття невдовзі буде забезпечений сучасними інформаційними стендами, за якими туристи та гості міста з легкістю знаходитимуть історичні об’єкти та найбільш популярні місця Ужгорода.

Уже сім сучасних туристичних вказівників допомагають гостям Ужгорода відвідати найбільш популярні місця та архітектурні споруди обласного центру.

Великі та естетично привабливі – вони помітні здалеку. На кожному туристичному вказівнику є коротка історична довідка про об’єкт, який знаходиться неподалік. Інформаційні стенди розмістили на двох набережних, площах Петефі, Театральній, Поштовій, а також на кількох вулицях історичного центру міста.

Встановлення туристичних вказівників стало можливим завдяки норвезьким грантовим коштам в партнерстві з урядом Словацької Республіки. До їхньої розробки були залучені як представники міської влади, так і експерти туристичної галузі краю.

На реалізацію ідеї витратили близько двох років.Завершити встановлення стендів планують до кінця цього тижня.

Що ж стосується мультимедійного табло, воно запрацює до кінця літа, після того, як буде завершено реконструкцію площі Поштової.

Джерело: М-Студіо

 

 

13 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів