З початку року чопські стражі кордону 17 разів відмовилися взяти хабара

З початку року чопські стражі кордону 17 разів відмовилися взяти хабара
Або ж, кажучи "казенною" мовою — від неправомірної вигоди.

 

З метою виховання доброчесної поведінки персоналу,  недопущення протиправних проявів у Чопському прикордонному загоні проходить акція «Стоп корупції. Від слів - до дій!».

Гасло кампанії – «Захист Вітчизни та корупція – несумісні!». Вона триватиме до жовтня 2017 року та передбачає проведення відповідних занять з персоналом, залучення громадськості до активного діалогу, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Керівники загону зустрінуться з місцевим населенням та поспілкуються щодо недопущення протиправної діяльності у прикордонні, надання допомоги правоохоронцям в охороні державних рубежів. На виконання завдань з протидії корупції у відомстві, у підрозділах проводитимуть заходи щодо обрання інспекторів з доброчесності.

Також, задля формування належних життєвих цінностей та свідомої антикорупційної поведінки персоналу у загоні впроваджено інститут капеланства. Духовну підтримку та допомогу військовослужбовцям надаватиме протоїєрей Української православної церкви Сергій Ємець.

Зазначимо, що у системі запобігання і протидії корупції досягнуто значних результатів. З початку 2017 року лише по Чопському прикордонному загону зафіксовано 17 випадків припинення спроб надання громадянами неправомірної вигоди прикордонникам. 

Керівництво Чопському прикордонному загону звертається до громадян не порушувати чинне законодавство, а у разі виявлення корупційних дій серед персоналу прикордонного відомства повідомляти на номер гарячої лінії (044)527-63-63.

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

 

13 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів