В обласному футболі в серпні розпочнеться новий турнір – Кубок Ліги

В обласному футболі в серпні розпочнеться новий турнір – Кубок Ліги
Перше коло чемпіонату Закарпаття з футболу в усіх лігах уже завершилося, але ще до старту другого кола на вболівальників чекатиме ще один цікавий турнір за участі вищелігових колективів – Кубок Ліги.

 

Як повідомив наш сайт очільник обласної федерації футболу Іван Дуран, участь у цих змаганнях візьмуть 8 команд вищої ліги, які будуть розділені на дві групи (по 4 команди в кожній) за територіальним принципом. У так звану східну групу потраплять рахівські «Карпати», хустська «Оболонь», довжанська «Боржава» та ФК «Вільхівці». У західну – «Ужгород», «Поляна», «Середнє» та іршавська «Бужора».  Ще досі невідомо чи братимуть участь у цих змаганнях лідери чемпіонату – «Минай» та виноградівський «Севлюш» через їх участь у чемпіонаті Аматорської ліги та Кубку України.  Якщо вони погодяться, то кількість учасників зросте до 10. Як зазначив Іван Петрович, команди гратимуть у групах за коловою системою, обома складами (юнацьким та основним), далі ж лідери груп зійдуться у матчі-фіналі за почесний трофей – Кубок Ліги.

Стратують поєдинки нового обласного турніру 19 серпня. Команди з першої ліги не братимуть участі в цьому Кубку, через ранній старт другого кола першості – 20 серпня.   У вищій лізі чемпіонат поновиться 17 вересня. 

Семен МИХАЙЛИК

 

 

13 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів