На Закарпатті фрукти, завезені з теплих країв, коштують дешевше за вирощені власноруч

На Закарпатті фрукти, завезені з теплих країв, коштують дешевше за вирощені власноруч
Ціни на фрукти та овочі влітку мали б знижуватись. Проте сезон 2017 такої тенденції не демонструє. Проте не всі продавці погоджуються з тим, що ціни зависокі. До прикладу сталої ціни на картоплю наразі немає.

 

В середньому вартість кілограма – 8 гривень. Зважаючи на погодні зміни варіюється і ціна. Якщо говорити ціни на фрукти, то завезені з теплих країв коштують дешевше. Те, що вирощують на Україні – дорожчає, адже знову ж таки, погода не сприяє хорошому врожаю, – принаймні так вважають продавці. Наші краяни таке підвищення відчувають на власних кишенях. Кажуть, якби ж хоча б уже ціни були сталими – було б легше. Також продавці роблять власні припущення, чи чекати хорошого врожаю та здешевлення продукції цього літа. Але все ж таки, варто сподіватись, що погода посприяє тому, щоб на сезонні продукти ціни знизились.

М-студіо

 

14 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. іван 2017-07-14 / 11:46:04

    Засилля перекупників. Селяни, які виносять власні фрукти , бачать ціну перекупників і самі ставлять високі ціни. Можна було бачити викинуті на смітниках ящики полуниці і черешні, які згнили. Банан у магазині 28грн. за кг., а місцеві абрикоси35-40грн. Ринок.